Web Analytics Made Easy - Statcounter

اخبار دانشگاهی را از«کانالاخبار دانشگاهیSNN.ir»دنبال کنید

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ تعدادی از تولیدکنندگان محصولات کلید و پریز کشور روز دوشنبه ۱۲ تیرماه ۱۳۹۶ در نشستی تخصصی به منظور آشنایی با فرصت‌ها و کاربردهای تجاری فناوری نانو در بهبود کیفیت کلید و پریز برق در محل ستاد توسعه فناوری نانو حضور یافتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت‌های فعال در حوزه تولید محصولات کلید و پریز مانند دلند الکتریک، خیام الکتریک، جهان الکتریک، پارت الکتریک، پارت برق، اخگر الکتریک و مهسان الکتریک در این نشست تخصصی حضور یافتند و با مهم‌ترین کاربردهای فناوری نانو و فرصت‌های تجاری ایجاد شده با استفاده از این فناوری در محصولات خود آشنا شدند. فناوری پلاسمای جت اتمسفری، سامانه پردازش پلاسمایی، پوشش‌های نانویی سخت، پوشش‌های تزئینی، پوشش‌های تبدیلی و آمیزه‌های نانویی بهبوددهنده خواص مکانیکی و آنتی‌باکتریال به‌عنوان بخشی از فناوری‌های قابل استفاده در محصولات کلید و پریز به این شرکت‌های صنعتی معرفی شدند.

در این برنامه، کارشناس تحقیق و توسعه شرکت پارسا پلیمر شریف، کامپاندهای پلی‌آمید با نام parsaAmid و کامپاندهای مهندسی پیشرفته‌با نام parsaAlloy را دو محصول این شرکت نام برد که در صنعت کلید و پریز کاربرد دارند.

قهرمان‌زاده در این نشست به بیان اثرات مثبت استفاده از این دو کامپاند در نمونه‌های صنعتی پرداخت و افزود: «بالاترین درجه تاخیراندازی شعله، پایداری در برابر سیم تابان و پایداری حرارتی بالا در یک تجربه صنعتی در نتیجه استفاده از کامپاندهای پلی‌آمید به‌دست آمد. همچنین کلاس و جلای سطحی مناسب، پایداری حرارتی بالا و خواص مکانیکی مناسب نیز از دستاوردهای استفاده از کامپاندهای مهندسی پیشرفته در نمونه صنعتی دیگری است.»

در ادامه کارگزار ستاد توسعه فناوری نانو پوشش‌های PVD شرکت مهندسی سوین پلاسما را به حاضرین در نشست معرفی کرد که این پوشش‌ها دارای ویژگی‌های پوشش‌دهی در خلا، قابل استفاده در قطعات فولادی و هاردمتال‌ها، کارایی بالا در ضخامت کمتر از ۱۰ میکرون، صافی سطح بسیار بالا، مقاومت سایشی و خوردگی عالی هستند. استفاده از این پوشش‌ها دارای مزیت‌های جلوگیری از سایش، جلوگیری از خوردگی شیمیایی، جلوگیری از اکسیداسیون در دمای بالا، صافی و کاهش ضریب اصطکاک و کاهش چسبندگی مواد است.

این پوشش‌های در ابزارهای برشی و قالب‌ها کاربرد دارند و در صنعت کلید و پریز در قالب‌های سنبه و ماتریس و قالب‌های تزریق قابل استفاده و دارای تاثیرات مثبت اقتصادی هستند. به‌عنوان نمونه استفاده از این پوشش‌ها در قالب‌های تزریق لاستیک الوند منجر به اثرات اقتصادی مستقیم مانند صرفه‌جویی ۵۰ درصدی در هزینه ساخت قالب و ۱۰۰ ساعت توقف کمتر خط در ماه جهت تمیزکاری قالب شده است.

شرکت‌های فعال در حوزه‌های مختلف صنعتی مانند سایپا، ایران‌خودرو، شیرین عسل، راسان، مگاموتور، گروه انتخاب، چینی مقصود، مپنا و شرکت‌های بزرگ دیگری از پوشش‌های شرکت سوین پلاسما استفاده کرده‌اند.

در این نشست همچنین پوشش‌های PVD تولیدی توسط شرکت یارنیکان صالح نیز معرفی شد. با استفاده از این پوشش‌ها می‌توان رنگ‌های مختلف و متنوع مانند رنگ‌های دودی، رزگلد و هفت رنگ روی محصولات ایجاد کرد. مقاومت محصول در برابر سایش و خوردگی ویژگی مهم استفاده از این پوشش‌هاست.

در ادامه نشست، کاربرد پلاسما در صنعت کلید و پریز ارائه شد. استفاده از پلاسما بر روی سطوح مختلف زبری بر روی سطح ایجاد شده که این زبری منجر به چسبندگی بهتر سطح خواهد شد. انواع آلودگی‌های سطوح نیز با استفاده از پلاسما از بین می‌رود. همچنین استفاده از پلاسما باعث بهبود قابلیت چاپ‌پذیری روی کلیدها خواهد شد. ایجاد خاصیت آبگریزی در قطعات الکترونیکی و مدارهای داخلی نیز از دیگر ویژگی‌های استفاده از پلاسما است.

مدیرعامل شرکت رنگ ترک تزئینی آسیا نیز در این نشست، به معرفی رنگ‌های نانویی تولید شده توسط این شرکت و قابلیت‌های استفاده از آن در کلید و پریزها پرداخت.

در حاشیه این نشست، مدیرفنی شرکت پارت الکتریک آشنایی با ستاد نانو و حمایت‌های این ستاد از صنعت را مهم‌ترین نتیجه شرکت در این نشست عنوان کرد و در این زمینه گفت: «با حضور در این نشست با فناوری‌های نانویی قابل استفاده در کلید و پریز آشنا شده و از مزیت‌های استفاده از این فناوری در صنعت اطلاع یافتم. آنطور که در این نشست گفته شد با استفاده از نانو علامه‌بر اینکه هزینه‌های تحقیق و توسعه شرکت‌ها کاهش می‌یابد، از فناوری‌های آماده و در دسترس در مدت زمان کوتاهی در صنعت استفاده می‌شود.»

آرمان فرزانه، پوشش‌های PVD و تمیزکاری با استفاده از پلاسما را دو فناوری مناسبی عنوان کرد که با استفاده از آن بخش زیادی از مشکلات مربوط به تعمیر و نگهداری و پوشش‌دهی قطعات این صنعت را می‌توان حل نمود. همچنین رنگ‌کاری کلید و پریز‌ها با استفاده از رنگ‌های نانویی بهتر صورت خواهد پذیرفت.

فرزانه در خصوص بازار این محصولات در کشور نیز گفت:‌ «بازار محصولات کلید و پریز انحصاری و این صنعت بومی است اما قیمت‌ها در این بازار به گونه‌ای تعیین می‌شود که سود تولیدکنندگان پایین است، استفاده از فناوری نانو در بخش‌هایی مانند قالب‌های سنبه ماتریس، قلاویزکاری، قالب‌های تزریقی و قطعات فلزی کمک به کاهش هزینه‌ها به‌خصوص هزینه‌های تعمیر و نگهداری قطعات می‌کند، همچنین کیفیت این محصولات با این فناوری افزایش یافته که این دو عامل منجر به افزایش نسبی این محصولات و در نتیجه افزایش سود تولیدکننده خواهد شد.»

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۴۳۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به تولید دانش بنیان کلید حل مشکل اقتصادی کشور است

استاندار مرکزی، دانش بنیان کردن تولید را کلید حل مشکلات اقتصادی کشور دانست و گفت: حوزه اقتصاد دانش بنیان جز حوزه‌های مهم و تأثیرگذار در کشور است و در واقع، تولید دانش بنیان موجب افزایش بهره‌وری می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، فرزاد مخلص‌الائمه پیش از ظهر امروز _چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت_ در دهمین جشنواره استانی جهادگران علم و فناوری استان مرکزی اظهار کرد: حوزه اقتصاد دانش بنیان جز حوزه‌های مهم و تأثیرگذار در کشور است.

وی افزود: تولید دانش بنیان یکی از راه‌هایی است که تولید را بدون افزایش نهاده‌های تولید یا هزینه‌های تولید، افزایش می‌دهد و در واقع، تولید دانش بنیان موجب افزایش بهره‌وری می‌شود و کلید حل مشکلات اقتصادی کشور در دانش بنیان کردن تولید است.

استاندار مرکزی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری و تاکید بر تحقق اقتصاد مقاومتی تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب فرمودند «علاج مشکلات کشور اقتصاد مقاومتی است» و دو رکن و پایه را برای تحقق آن در نظر گرفتند یکی اقتصاد مردمی و دیگری اقتصاد دانش‌بنیان است.

مخلص‌الائمه افزود: این دو رکن کلید اصلی رفع مشکلات کشور در عرصه‌های مختلف بوده و طبیعی است که گروهی باید پرچم را به دست گیرند و به قله برسانند.

وی، دانش بنیان کردن تولید را کلید حل مشکلات اقتصادی کشور دانست و گفت: حوزه اقتصاد دانش بنیان جز حوزه‌های مهم و تأثیرگذار در کشور است و در واقع، تولید دانش بنیان موجب افزایش بهره‌وری می‌شود.

استاندار مرکزی ادامه داد: امروز تحولات منطقه و دست برتر در مسائل مختلف در دست جبهه مقاومت و ایران اسلامی است.

مخلص‌الائمه افزود: امروز نظم نوین جهانی و هندسه جهانی قدرت که رهبر معظم انقلاب سال ۱۳۹۱ بیان کردند در حال وقوع است.

وی ادامه داد: بیداری اسلامی، شکست آمریکا برای تسلط بر خاورمیانه، آینده مبهم اتحادیه اروپا و افول وجهه آمریکا از جمله مسائلی است که مقام معظم رهبری در هندسه قدرت پیش بینی کرده بودند.

استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: اینکه منتظر فرمان رهبری بمانیم و هر چه را ایشان فرمودند اجرا کنیم می‌شود ولایتمداری و فرمان‌برداری، بصیرت این است که نسبت به رهنمودها و دستورات رهبر معظم انقلاب و شرایط و مشکلات موجود در کشور تصمیم مهم، درست و کارساز را بگیریم و امور را پیش ببریم.

مخلص‌الائمه اظهار کرد: بسیج معجزه معمار کبیر انقلاب و از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی است، این نهاد در همه عرصه‌ها پیش‌رو بوده و همواره پرچم توسعه کشور را در دست داشته است.

وی اضافه کرد: بسیجیان در حوزه علم و فناوری نیز می‌توانند مشکلات را برطرف و گره‌گشای مشکلات باشند.

استاندار مرکزی با بیان اینکه اقتصاد نفتی پاشنه اقتصاد کشور است تصریح کرد: باید برای پیشرفت علم و فناوری در استان و کشور کمترین زمان را سپری کنیم تا به قله‌ای که رهبر معظم انقلاب در بیانات خود فرمودند، نائل شویم.

کد خبر 751817

دیگر خبرها

  • ایران جز ۶ کشور دارای توانمندی ساخت تجهیزات شبکه اینترنت است
  • ۱۴ میلیون خانواده تحت پوشش شبکه فیبر نوری قرار می‌گیرند
  • ۷۰ درصد کشور تا پایان سال تحت پوشش فیبرنوری قرار می گیرند
  • تأمین مالی و ریسک داخلی‌سازی در صنعت پتروشیمی پوشش داده می‌شود
  • ضرورت بهره‌گیری از هوش مصنوعی و نانو فناوری در حوزه پزشکی
  • توجه به تولید دانش بنیان کلید حل مشکل اقتصادی کشور است
  • وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ۷ شهر استان قم فردا تحت پوشش فیبر نوری قرار می‌گیرند
  • آشنایی با انواع غرفه های نمایشگاهی به همراه تعرفه ساخت
  • برگزاری رویداد ملی مسئله محور «شروع» در دانشگاه کردستان
  • ایمن‌ترین پیام‌رسان‌های جهان/ چگونه امنیت پیام‌رسان‌ها را بالا ببریم؟